Flamingo Parket

Wij zijn trots dat wij mee mochten bouwen aan het project van Flamingo Parket. Er is een nieuw bedrijfspand gebouwd, waarvan wij het pand van de volledige elektrische installatie mochten voorzien. We hebben het bedrijfspand ook voorzien van een zonnepanelen installatie, laadpalen, verlichting, beveiligingsinstallatie en een brand meld installatie.

Onderzoekscentrum bij Denkavit

Onderzoekscentrum Denkavit voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van stalinrichting Denkavit heeft in Voorthuizen een onderzoekscentrum gebouwd voor ongeveer 260 biggen en zeugen: Pig Farm DenkaFarm Innovation Centre. Dit centrum vroeg om de modernste inrichting en de nieuwste technieken.

Stalinrichting leghennenstal

Geboden oplossing In 2019 heeft een klant op Goeree Overflakkee een nieuwe leghennenstal gebouwd. ETB van de Beek heeft de klant geadviseerd over de stalinrichting en heeft de complete besturing van de volière-systemen, de klimaat/ventilatieregelingen en warmtewisselaar geïnstalleerd. De elektrotechnische installatie van de stal is ook door ETB van de Beek verzorgt en om de […]

Storing melden

Bij een storing in uw bedrijf of in uw woning kunt u ons 24/7 bellen op (0342) 471 110. Schakel teamviewer in via onderstaande knop: