Industrie en utiliteit

ETB van de Beek is gespecialiseerd in het aanleggen van installaties in de uitliteit en industrie. Voor nieuwe bedrijfspanden worden we vaak in een vroeg stadium betrokken bij het ontwerpen van de totale elektra-installaties. Dat ontwerp bestaat uit onder andere: de verlichting, voedingen voor machines, beveiligingsinstallaties, laadpalen en zonnepanelen.

De ontwerpen zijn op basis van drie pijlers: betrouwbaarheid, gebruiksgemak en duurzaamheid.

We weten wat er nodig is en ook wat niét nodig en niét verplicht is. Hierdoor wordt er een installatie aangeboden die efficiënt en doeltreffend is, zonder onnodige (en soms dure) extra’s.

Ervaring met explosieveilige installaties

Betrouwbare en duurzame installaties

Veiligheid en kwaliteit gaan hand in hand

Vermogens installaties, paneelbouw en voedingstelsels

Onze installaties zijn geplaatst in en gebruikt voor:

Veilige en efficiënte installaties in de industrie

Industrie en techniek zijn twee woorden die vaak in één adem genoemd worden. Veel industriële processen kunnen namelijk goed verlopen door machines en andere technische installaties. Goed betekent hier efficiënt, veilig en winstgevend terwijl de gemaakte producten natuurlijk van de hoogste kwaliteit moeten zijn. Met onze ervaring staan we garant voor een doelmatige aanpak, waarbij de kwaliteit en veiligheid niet uit het oog worden verloren. Wij adviseren u over de machines die het best aansluiten bij uw wensen en helpen u vervolgens met de installatie daarvan. 

Vermogens-installaties en paneelbouw

Bij ETB van de Beek ontwerpen, maken en onderhouden we verschillende installaties voor de industrie. Voorbeelden zijn verdeelinrichtingen, elektrotechnische besturingen en explosieveilige installaties. Machines vergen soms veel vermogen om goed te kunnen functioneren. Door middel van onze vermogens installaties en voedingsstelsels is uw apparatuur altijd voorzien van de juiste hoeveelheid spanning en energie. Hierbij houden wij rekening met storingen en overbelasting, zodat dit tijdens gebruik zoveel mogelijk voorkomen wordt. Tenslotte kunnen wij u van dienst zijn met onze eigen paneelbouw. Het ontwerp, de ontwikkeling en de installatie worden uitgevoerd door ETB van de Beek.

Explosieveilige installaties

ETB van de Beek is gespecialiseerd in het aanleggen van installaties waar explosiegevaar kan optreden. Op deze locaties is het van groot belang om machines te installeren die geen ontstekingsbron kunnen vormen. Voor deze machines gebruiken wij de producten van Eaton Cooper (CEAG) en al onze installaties zijn ontworpen op basis van drie belangrijke pijlers: betrouwbaarheid, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Ervaring met explosieveilige installaties

Betrouwbare en duurzame installaties

Veiligheid en kwaliteit gaan hand in hand

Vermogens installaties, paneelbouw en voedingstelsels

Variatie: de sleutel tot succes

Bij ETB van de Beek ontwerpen, maken en onderhouden we verschillende installaties voor de industrie. Voorbeelden zijn verdeelinrichtingen, elektrotechnische besturingen en explosieveilige installaties. Al deze machines vergen veel vermogen om goed te kunnen functioneren. Door middel van onze vermogensinstallaties en voedingstelsels is uw apparatuur altijd voorzien van de juiste hoeveelheid spanning en energie. Hierbij houden wij tevens rekening met storingen en overbelasting, zodat dit gedurende het gebruik zoveel mogelijk voorkomen wordt. Tenslotte kunnen wij u van dienst zijn met onze eigen paneelbouw. Het ontwerp, de ontwikkeling en de installatie nemen wij voor onze rekening. Uw profijt is een duidelijk en gerangschikt overzicht van al uw apparatuur. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact op en maak uw wens bij ons kenbaar!

Storing melden

Bij een storing in uw bedrijf of in uw woning kunt u ons 24/7 bellen op (0342) 471 110. Schakel teamviewer in via onderstaande knop: