Assistentie bij storingen

Bij ETB van de Beek staan we voor een hoogwaardige service. Daarbij kan een goede nazorg van onze installaties niet ontbreken. Zo kunnen fouten of storingen nooit helemaal voorkomen worden, maar we kunnen ze wel oplossen. Daarom kunt u als klant bij dringende storingen altijd gebruik maken van onze 24/7 storingsdienst. In goed overleg bepalen we een geschikt moment waarop één van onze monteurs het probleem voor u kan komen verhelpen.

Altijd en overal bereikbaar

Hulp op afstand via mobiel, tablet of PC

24/7 hulpdienst bij dringende storingen

Snel, simpel en laagdrempelig contact

Mag ik even storen?

ETB van de Beek streeft altijd naar het leveren van de beste kwaliteit. Bij elektrotechnische installaties bestaat echter altijd de kans dat storingen zich voordoen. Om ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk ongemak ervaart, kunt u ons op elk moment bereiken om een melding te maken van een storing. In goed overleg bepalen we een geschikt moment waarop één van onze specialisten het probleem voor u kan komen verhelpen. Heeft de storing grote invloed op uw persoonlijke of bedrijfssituatie? Dan bellen onze monteurs zo snel mogelijk bij u aan om het probleem te verhelpen. Aarzel dus niet om contact op te nemen met onze 24-uurs service. Wij nemen de tijd om te luisteren naar uw vraag en maken in overleg een plan van aanpak voor de beste oplossing. 

Hulp op afstand, is altijd dichtbij

Heeft u geen tijd om te wachten op een monteur? Veel problemen zijn gemakkelijk op te lossen met de kennis van één van onze monteurs. Heeft u een dringende storing? Dan geeft de remote control van ETB van de Beek u de mogelijkheid om snel en simpel in contact te komen met één van onze monteurs via PC, tablet of telefoon. Zij kijken met u mee, geven u advies en verlossen u snel van uw ongemak. Komt u er niet uit? Dan sturen wij alsnog één van onze monteurs erop uit om uw probleem op locatie op te lossen.

Storing melden

Bij een storing in uw bedrijf of in uw woning kunt u ons 24/7 bellen op (0342) 471 110. Schakel teamviewer in via onderstaande knop: