Agrarische sector

ETB van de Beek verzorgt met trots al jarenlang installaties voor de agrarische sector. Wij helpen veehouders om bedrijfszeker en energiezuinig te produceren. Met behulp van onze machines en installaties creëren wij de ideale stal omstandigheden voor kalveren, pluimvee en varkens. Van ontwerp tot inbedrijfstelling en met de juiste nazorg en snelle service.

Moderne stalinrichting en effectief data management

Pluimvee, kalveren, varkens en meer

Jarenlange ervaring in de agrarische sector

Deskundig advies op maat

Stalinrichting Nederland

Als veehouder zijn een bedrijfszekere productie en optimale leefomstandigheden voor uw vee erg belangrijk. De hoogwaardige installaties van ETB van de Beek kunnen hier een bijdrage leveren en sluiten naadloos aan bij uw doelstellingen. We zijn al jarenlang actief in de agrarische sector en de boerderij is voor ons dan ook geen onbekend terrein. Met een deskundig advies over de opzet van uw stalinrichting helpen wij u graag op weg richting een efficiënte, energiezuinige en duurzame productie. We laten onze creativiteit graag de vrije loop en passen onze werkzaamheden gemakkelijk en snel aan op elke vraag. Of het nu gaat om pluimvee, varkens of rundveestallen. Daarnaast bieden wij toegang tot de slimme Farmmanager-software. Deze handige tool helpt u met de analyse en optimalisatie van uw bedrijfsresultaten. Voor stalinrichting in heel Nederland bent u bij ETB van de Beek aan het juiste adres.

Tegenwoordig zijn er veel technieken, machines en data die de productie van boeren ten goede komt. Zo bent u met een moderne stalinrichting voorzien van een optimaal stalklimaat, wat de prestaties en de gezondheid van uw dieren bevordert. Daarnaast komt u aan de hand van specifieke data meer te weten over de groei, luchtkwaliteit, voeropname en het energieverbruik in uw stal. Voor u als veehouder betekent dit een stukje extra analyse, controle, sturing en houvast met betrekking tot uw productie. Wij begeleiden u graag op weg naar een moderne stalinrichting en effectief datamanagement.

Een goed begin is het halve werk. Daarom wordt bij de nieuwbouw van stallen onze hulp vaak al in een vroeg stadium geraadpleegd. Op deze manier kunnen wij boeren van begin tot eind voorzien van advies over stalinrichting, stalklimaat, stalverlichting en andere zaken. Ook achter de schermen houden wij een oogje in het zeil. Zo houden we rekening met vergunningseisen, subsidies, duurzaamheid en natuurlijk uw persoonlijke wensen.

Bij de opzet van een nieuwe stalinrichting, staan we altijd aan de kant van de boer. Met de installatie van onze machines streven we naar een maximaal rendement voor uw onderneming, zodat uw doelstellingen behaald kunnen worden. Daarnaast zijn we vooruitstrevend en kunnen we op afstand met u meekijken. Eventuele problemen kunnen op deze manier snel door onze 24/7 storingsdienst worden gesignaleerd en verholpen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op en ontdek de mogelijkheden!

Stalinrichting vleeskalveren

Kalveren in een optimaal stalklimaat

De professionals van ETB van de Beek beschikken over een rijke kennis op het gebied van stalinrichting voor kalveren. Zo leert ervaring ons dat een optimale inrichting en de juiste ventilatie het verschil kunnen maken voor uw resultaten. Op locatie realiseren onze experts een stalinrichting op maat. Hierbij staat uw belang uiteraard centraal. We houden rekening met onder andere nokventilatie, gelijkdruk ventilatie, led verlichting of luchtinlaat. Daarnaast meten onze machines ook de CO2 en ammoniak-gehaltes in de ruimte. Het resultaat is een gezonde en efficiënte inrichting, die u alle gegevens levert om de zaak goed te kunnen controleren en analyseren.

Goed geregeld, altijd en overal

Stalinrichting is de toonaangevende dienstverlening van ETB van de Beek. Die ervaring en kennis zijn terug te zien in het resultaat. Daarnaast helpen we met een 24-uurs monitoring, zodat u altijd en overal toezicht heeft op de situatie in uw stal. Ongeacht uw vraag bent u bij ons altijd verzekerd van een optimaal advies op maat.

Stalinrichting pluimvee

Pluimvee in een optimaal stalklimaat

Als elektrotechnisch bedrijf in de agrarische sector, willen we voldoen aan alle wensen en eisen van moderne pluimveehouders. Bij een optimale stalinrichting voor pluimvee moet rekening gehouden worden met een aantal zaken. Zo kunnen de verlichting, ventilatie en het voersysteem een belangrijke rol spelen. Van grootouderdieren, moederdieren en leghennen tot vleeskuikens en vleeseenden. Elke stalinrichting is anders, maar bij ETB van de Beek bent u in alle gevallen verzekerd van een advies op maat.

Een sector in ontwikkeling

Bij stalinrichtingen voor pluimvee moet rekening gehouden worden met meerdere factoren. Daarom werken we bij ETB van de Beek met vooruitstrevende technieken, waarvan is bewezen dat deze werken. Denk bijvoorbeeld aan de juiste ventilatie, fijnstofreductie- en ammoniakreductie, mestdroging en ledverlichting. Daarnaast zijn ook de warmtewisselaar, automatische dierweging en een goed inzicht in de voeropname factoren die niet kunnen ontbreken. Onze professionals bepalen in goed overleg wat er nodig is om tot de meest renderende stalinrichting te komen, waarbij uw belang altijd centraal staat. Daarnaast kunnen we u voorzien van een moderne 24-uurs monitoring. Op deze manier bent u niet alleen verzekerd van hoogwaardige installaties, maar ook van data die u meer inzicht geven in de productie en leefomstandigheden van uw pluimvee.

Stalinrichting varkensstal

Varkens en biggen in de stal

Voor een efficiënte en duurzame stalinrichting voor varkens is men bij ETB van de Beek aan het goede adres. We zijn vooruitstrevend en geven boeren advies over de meest renderende inrichting voor hun varkensstal. Hierbij kan gedacht worden aan het regelen van het voersysteem, de verlichting en de juiste ventilatie. Daarnaast kunnen wij u voorzien van een 24-uurs monitoring, waarbij u op elk gegeven moment de situatie in uw stal kunt controleren. Op deze manier willen wij een bijdrage leveren aan het succes van bedrijven in de agrarische sector!

Alle factoren voor het beste rendement

In de agrarische sector is het van groot belang om het meeste rendement uit uw activiteiten te halen, zeker als het om varkens houden gaat. Om uw doelstellingen te behalen, is het dan ook belangrijk dat de juiste combinatie van factoren aanwezig is. Zo kan men onder andere denken aan plafond- en voerpad ventilatie, een centraal afzuigsysteem, luchtwassers, 3d-dierenweging en led verlichting. Ook de aansturing van droogvoer-installaties behoort tot de mogelijkheden.

Het belang van gegevens en data in de varkenshouderij

Tenslotte is ‘data’ een belangrijke rol gaan spelen in uw sector. Met deze data kan het productieproces geoptimaliseerd worden en een juiste aanvoer van gegevens kan hierbij niet ontbreken. ETB van de Beek geeft u advies over deze vooruitstrevende technieken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle gegevens die uit uw stal komen, gemakkelijk door u gecontroleerd en geanalyseerd worden.

Storing melden

Bij een storing in uw bedrijf of in uw woning kunt u ons 24/7 bellen op (0342) 471 110. Schakel teamviewer in via onderstaande knop: