Vrijdag 12 november was het dan eindelijk zover. Een jaar na de verhuizing van de Rubenstraat naar de Hermesweg konden familie, vrienden en bekenden, alle relaties, leveranciers en andere geïnteresseerden eindelijk een kijkje nemen in het nieuwe pand van ETB. Door corona werd de opening uitgesteld en ook nu was het tijdens de voorbereiding de vraag of een en ander doorgang zou kunnen vinden.

Vanaf 13.00 uur kwamen de eerste mensen binnen en al direct was de sfeer goed. De hele middag bleef het doorlopen met belangstellenden. Onder het genot van een hapje en een drankje werden de kantoren, bespreekruimten, de demoruimte, de werkplaats voor de kastenbouw en het magazijn bekeken. De meesten verbaasden zich over de ruime opzet van het bedrijf en vooral ook het licht dat er in de gangen en kantoren is ontstaan doordat er glazenwanden zijn gebruikt.

De meegekomen kinderen vermaakten zich prima op het springkasteel dat in het magazijn was geplaatst. Daarnaast was er gelegenheid om te tekenen en kleuren en ook een grabbelton ontbrak niet. De ranja en de spekkies vonden gretig aftrek.

Voor velen was het een eerste kennismaking met de medewerkers van ETB, voor anderen was het een mooie gelegenheid voor het ophalen van herinneringen. In de speciaal voor de open dag geplaatste feesttent werden de onderlinge contacten aangehaald.

Tegen 18.00 uur waren de meeste weer vertrokken en was er een moment van rust voor de catering en de medewerkers voordat rond 20.00 uur een feestelijke avond van start ging.

Het avondprogramma werd muzikaal opgeluisterd door DJ Jongens voor de sfeer. De dansvloer werd goed gebruikt maar ook was er tijd voor een moment van rust en conversatie. Buiten de tent was een complete food street ingericht waar de pizza’s, beenham, snacks, en het speenvarken gereed stonden om genuttigd te worden.

In de loop van de avond zou blijken deze open dag nog net op het juiste moment kwam. De volgende dag zouden de horeca en het avondvertier van 17.00 uur op slot gaan. Reden voor de cateraar, de DJ, en de aanwezigen mensen om het er nog maar even goed van te nemen.

Na afloop konden de organisatie, de directie en de medewerkers terugkijken op een bijzondere dag die de afsluiting vormde van het eerste jaar aan de Hermesweg. ETB hoopt nog lang in dit pand haar diensten te mogen aanbieden.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Storing melden

Bij een storing in uw bedrijf of in uw woning kunt u ons 24/7 bellen op (0342) 471 110. Schakel teamviewer in via onderstaande knop: