Over ons

Elektrotechnische installaties ontwerpen, installeren en onderhouden. Daar draait het allemaal om bij ETB van de Beek. Als elektrotechnisch installatiebedrijf zijn we voornamelijk actief in de zakelijke markt, maar daarnaast bieden we ook bij particulieren regelmatig onze diensten aan. We staan u graag te woord, denken mee over uw vraag en helpen u op weg naar de beste oplossing.

Ontwerp, installatie en onderhoud van installaties

Jarenlange ervaring binnen de branche

Hoogwaardige dienstverlening en creatieve oplossingen

Vrijblijvend contact en een op maat gemaakte offerte

Ons verhaal in een vogelvlucht

In 1986 richt Gert van de Beek zijn gelijknamige eenmanszaak op. Het allround elektrotechnisch bedrijf specialiseert zich onder meer in de agrarische sector. Verder staan het leveren van kwaliteit en service centraal. Deze werkwijze betaalt zich uit. Het bedrijf groeit in de jaren daarna snel en na een aantal verhuizingen wordt er in 2020 neergestreken in het huidige pand te Barneveld. Met meer magazijn en kantoorruimte groeit het bedrijf door tot rond de 22 medewerkers. Nu, 35 jaar later, ontwikkelt het bedrijf verder onder leiding van de tweede generatie: Niels en Pieter van de Beek. Nieuwe eigenaren die nog altijd hetzelfde doel voor ogen hebben: klanten helpen door middel van het ontwerpen, installeren en onderhouden van hoogwaardige elektrotechnische installaties.

Bekijk ons team!

Dit Zijn Onze Leveranciers

Storing melden

Bij een storing in uw bedrijf of in uw woning kunt u ons 24/7 bellen op (0342) 471 110. Schakel teamviewer in via onderstaande knop: