Duurzame energie

De wereld van elektrotechniek ontwikkelt zich in een razendsnel tempo. De kennis die vandaag toepasbaar is, kan morgen alweer achterhaald zijn. Om onze klanten zowel nu als in de toekomst van de beste kwaliteit te kunnen voorzien, is het belangrijk om op de hoogte en nieuwsgierig te blijven. Hierbij zijn de woorden innovatie en duurzaamheid voor ons extra belangrijk. Wij blijven ons ontwikkelen, zodat u verzekerd blijft van een moderne oplossing. Zo zijn we gespecialiseerd in het installeren van led verlichting, geven we advies over de aanschaf van zonnepanelen en denken we graag mee over mogelijkheden voor energie-opslag voor uw bedrijf.

Altijd een moderne en duurzame oplossing

Kennis van energie-opslag en duurzame verlichting

Advies over PV-systemen en aanvraag SDE subsidie

Gediplomeerd op het gebied van veiligheid en duurzaamheid

Advies op maat voor zonnepanelen

Overweegt u als bedrijf of non-profit organisatie om zonnepanelen te laten plaatsen? Dan begeleidt ETB van de Beek u graag tijdens het proces! Zo rekenen wij uit hoeveel zonnepanelen uw PV-systeem (photo-voltaic system) moet hebben. Op deze manier komt u te weten hoeveel zonnepanelen u moet aanschaffen, zodat uw energiebehoefte op duurzame wijze gedekt wordt. Daarbovenop berekenen wij de energieopbrengst, investeringskosten en de terugverdientijd. Tenslotte komt uw bedrijf misschien wel in aanmerking voor een subsidieregeling bijv. Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE++), Energie Investerings Aftrek (EIA) of Investerings Subsidie Duurzame Energie (ISDE). ETB van de Beek doet het rekenwerk voor u, kijkt of uw bedrijf in aanmerking komt voor de subsidie en helpt met of verzorgt de aanvraag.

Installatie laadpalen en laadplein

Op het gebied van zonnepanelen zijn er veel verschillende systemen en producten in omloop op de markt. ETB van de Beek maakt u wegwijs in de branche, geeft u aanvullende informatie en denkt mee over de panelen die het best aansluiten bij uw situatie. Van het eerste contact tot de installatie en tenslotte een passende nazorg. Bij elke stap van het proces staan wij paraat om uw te voorzien van advies en een duurzame installatie. Benieuwd naar de toegevoegde waarde van zonnepanelen voor uw onderneming? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer!

Energie besparen met LED- of inductie-verlichting

In de stallen, loodsen en kantoren van Nederland valt er nog veel winst te behalen op het gebied van energiezuinige verlichting. Led- of inductie verlichting kan hier een groot verschil maken. Deze vorm van verlichting is niet alleen energiezuinig, maar gaat ook nog eens drie keer langer mee dan reguliere TL verlichting. Voor u als klant betekent dit een dubbele kostenbesparing en een duurzame vorm van energie. ETB van de Beek voorziet u graag van advies en helpt u vervolgens met de installatie van nieuwe verlichting. Bij ons bent u verzekerd van een deskundig advies over de mogelijkheden qua verlichting.

Erkend leerbedrijf

InstallQ installateur

SMA advanced partner

Dutch poultry centre preferred partner

En aangesloten bij The Green Web Foundation

Duurzame energie is de toekomst en wij begeleiden u er graag naartoe! Neem vandaag nog contact op en kies voor de energiezuinige installaties van ETB van de Beek!

Storing melden

Bij een storing in uw bedrijf of in uw woning kunt u ons 24/7 bellen op (0342) 471 110. Schakel teamviewer in via onderstaande knop: