Effectieve beveiliging

De beveiligingsinstallaties van ETB van de Beek helpen u de kans verkleinen dat er ingebroken wordt. Kies voor een zichtbare (camera) beveiliging die inbrekers afschrikt, continu beelden opneemt of enkel als iemand uw pand binnendringt. Verder installeren wij inbraakalarmsystemen, die bij het signaleren van ongewenste gasten een noodsignaal afgeven door middel van een (stil)alarm.

Een beveiligings installatie voor elke situatie

Een veilig gevoel in uw eigen huis

Een passende oplossing binnen uw budget

Camera’s, inbraak- en brandmelding stallaties

Brandmeldingstallatie voor extra beveiliging

Met onze betrouwbare brandmeldinstallaties zorgen wij voor een stukje extra veiligheid. Ongelukken zitten in een klein hoekje. Zo kan uw huis goed beschermd zijn tegen bedreigingen van buitenaf, maar kan er tegelijkertijd ook binnenshuis het één en ander misgaan. Een bekend voorbeeld hiervan is brandgevaar. Vuur en rook worden vaak pas opgemerkt als het al te laat is. ETB van de Beek kan u voorzien van allerlei brandmeldinstallaties, zoals een rookmelder voor thuis of een complete brandmeldcentrale voor in uw stal, loods of kantoorpand.

IMG_8501
camera

Beveiliging van ETB van de Beek

Heeft u behoefte aan een betrouwbare beveiliging? Neem dan contact op met ETB van de Beek. Wij adviseren u over de mogelijkheden en zoeken samen met u naar een passende oplossing.

Storing melden

Bij een storing in uw bedrijf of in uw woning kunt u ons 24/7 bellen op (0342) 471 110. Schakel teamviewer in via onderstaande knop: